- Homepage
- Nieuws
- Ignace Crombé

- Boekingskantoor
.....*Zangers-zangeressen-groepen
.....*DJ’s
.....*Orkesten-streetbands
.....*Mobiele animaties
.....*Podiumanimaties
.....*Presentatoren
.....*Actes de présence
.....*Kinderprogramma’s
.....*Seniorenshows
- Presentatiewerk Ignace Crombé
.....*Kindershows
.....*Spelprogramma’s
- Organisatie totaalevenementen
-
Miss Belgian Beauty

- Verhuur materiaal
- Sympathisanten
- Contact

Organisatie- en Theaterbureau
Animô bvba

Elf Novemberlaan 19
8540 Deerlijk

Tel 056 35 90 80
GSM 0475 71 50 24
Fax 056 35 55 65
info@animobvba.be

 

 

 

 

 

 

 

 

Trisha

Patricia Govaerts is de partner van Ignace Crombé, zaakvoerder van het organisatiebureau Animô.
Ondertussen gaat ze als zangeres Trisha door het leven.
Ze werd geboren te Turnhout op 15 maart 1983 onder het sterrenbeeld ‘Vissen’

Als kleuter reeds werd ze dagelijks geconfronteerd met muziek. Haar moeder Janine was een fervent muziekliefhebber en ’s morgens tijdens het ontbijt meteen de radio aanzetten, was een steevast dagelijks ritueel. Moeder Janine neuriede dan ook lustig de hele dag mee.

Trisha ging nog een stapje verder en het neuriën van haar mama werd door haar omgezet in volwaardige melodieën en het steevast meezingen van alle Vlaamse liedjes die toen populair waren en dagelijks gedraaid werden. Samen gingen ze dan ook aan het dansen op de vrolijke tonen die Vlaanderen toen aan moois te bieden had.

Tijdens de weekends, na een drukke werkweek, was het tijd voor verpozing. Hun geliefkoosde stek om tot rust te komen, was de camping. Trisha keek er iedere week naar uit want op deze camping werden ‘Kinderdisco’s’ georganiseerd. En je mag eens raden wie er toen  reeds als peuter van begin tot einde op de dansvloer stond en alle hartjes veroverde…

Familiefeestjes waren ook een geliefkoosd item van Trisha. Als 5-jarige oefende ze met haar broers en neven in het werkhuis van haar grootvader, teneinde de optredens te verzorgen tijdens deze vele familiereünies.

Foto : Johny Willemyns


Ze groeide op met muziek van Vlaamse artiesten zoals Willy Sommers, Will Tura, Salim Seghers, Paul Severs, Mieke, Dana Winner, e.a. Als tiener maakte ze de rage van de playbackshows mee en vaak stond ze op de bühne om nummers te vertolken van o.a. Shania Twain. Samen met haar vriendinnetjes playbackte ze ook met verve de hits van Def Dames Dope. En wie ging er keer op keer met de hoogste prijs lopen denk je dan, inderdaad..!

Toen ze 19 werd, was het tijd voor het grotere werk. Ze startte met deelnames aan diverse Miss- en Fashionverkiezingen. Ze deed hier heel wat podiumervaring op en haar geliefkoosde proef was steeds ‘de Persoonlijke Act’ waar zij uiteraard telkens koos voor het live-zingen van één van haar favoriete songs.  In 2004 werd ze verkozen tot ‘Miss Mol’ en later datzelfde jaar tot tweede eredame ‘Miss Mannequin BeNeLux’. Twee jaar later werd ze ‘Junior Fashion Model 2006’.

De eerste kennismaking met haar huidige partner was tijdens de verkiezing van ‘Leie-Ambassadrice’ in 2006. Toen zong ze live ‘My Favourite Things’ uit de musical ‘The Sound of Music’. Na afloop van de verkiezing verzekerde presentator Ignace Crombé dat er voor haar een zangcarrière was weggelegd en hij haar hierbij wilde helpen. En deze belofte heeft hij ook waargemaakt, weliswaar 3 jaar later.

Patricia nam ook deel aan diverse zangwedstrijden, volgde privé-zanglessen en twee jaar muziekles. Ze deed diverse audities en maakte deel uit van enkele kleine muziekgroepjes.
Ze droomde ervan ooit deel uit te maken van het duo Sha-Na, maar de audities beslisten daar anders over.

Ze behaalde haar diploma ‘Kantooradministratie en gegevensbeheer’ en een getuigschrift ‘Bedrijfsbeheer’, terwijl ze nog een bijkomende opleiding ‘Onthaal en PR-assistent’ volgde.

Toen ze Ignace leerde kennen, was het meteen duidelijk dat deze de lat hoog legde. Hij stimuleerde en steunde haar om haar ‘enige’ droom waar te maken: een carrière als zangeres. Ze genoot dan ook volop van de vele premières die ze mocht meebeleven, waarvan ze niet alleen veel opstak, maar waar ze ook interessante mensen leerde kennen. En zo belandden ze bij Johan Hendrickx van 2Brains Entertainment. Die eerste stemtest betekende meer dan een vuurdoop, maar resulteerde wel in deze huidige samenwerking.

Haar muzikale droom bestaat erin om mensen gelukkig te maken en te laten genieten van haar Nederlandstalige songs. Ze wil muziek brengen dewelke mensen beroert, uit het leven gegrepen. Zingen over de  alledaagse dingen van het leven, liefde, verdriet,.. kortom over dingen dewelke voor één ieder onder ons herkenbaar zijn. Trisha houdt er niet van om dingen in hokjes te plaatsen, in hokjes te denken. Ook niet in haar muziek. Een lach, maar af en toe ook een traan zijn nooit veraf.. Als je haar vraagt naar de stijl en genre van muziek die ze brengt, antwoordt ze dan ook steevast: ‘Nederlandstalige Volkspop’, een mengeling van het Nederlandstalige lied, het Levenslied, Schlager… !

“Ik wil muziek brengen dewelke door iedereen begrepen kan worden, kort bij de mensen.
Zo ben ik opgevoed en zo wil ik ook mijn muziek brengen. Zo is Trisha! “ aldus deze zeer overtuigde Kempische Nachtegaal.

Debuut single: “Bij Jou Zijn”

U kan de single downloaden via DEZE link :

Trisha dankt haar sponsors

Al deze sponsors wilde ze bedanken via een leuke videoclip die je kan bekijken op onderstaande link.